Over ons verhuisbedrijf van Ravels Verhuizingen

Van Ravels Verhuizingen Team

Als echt familiebedrijf is Van Ravels Verhuizingen in 2004 gestart in Breda onder leiding van Frits van Ravels. Wij zijn een gerenommeerd verhuisbedrijf actief in Noord-Brabant en Zuid-Holland. Vanaf begin 2017 heeft senior het stokje doorgegeven aan zijn zoon Boy van Ravels, die nu de dagelijkse leiding heeft over het verhuisbedrijf. Wij streven altijd naar een goede samenwerking met de klant en vinden dat iedereen recht heeft op een zorgeloze verhuizing. Sinds de oprichting verhuizen wij particulieren én bedrijven.

Klantgericht

Ons verhuisbedrijf werkt volgens een vast concept, waarin de wensen van de klant voorop staan. In een eerste gesprek maken wij kennis met de klant en horen wij wat er gaat verhuizen en op welke locatie in ons werkgebied wij het heen gaan brengen. Dat kan Noord-Brabant, Zuid-Holland of in de rest van Nederland zijn.

Ontzorgen

Wij weten dat verhuizen tot veel stress kan leiden en daarom staan wij voor de klant klaar en denken zoveel mogelijk mee. Ongeacht de grootte van de verhuizing, de moeilijke bereikbaarheid of een bepaalde deadline, zoeken wij altijd naar een op maat gemaakte oplossing. Naast particuliere verhuizingen van woning naar woning, richten wij ons ook op bedrijfsverhuizingen in Noord-Brabant en Zuid-Holland.

Professionele verhuisteams

Binnen ons verhuisbedrijf werken in totaal 18 medewerkers. De 3 vaste verhuisteams bestaan uit gediplomeerde verhuizers die van aanpakken weten en zorgvuldig met uw spullen en meubels omgaat. Ons verhuisteam is discreet, betrouwbaar en snel en gebruikt beschermingsmiddelen als bubbelplastic en speciaal sealfolie om uw inboedel vooraf mee in te pakken. Zo blijft schade tijdens de verhuizing beperkt.

Extra dienstverlening

Ook biedt Van Ravels Verhuizingen een eventuele schoonmaakservice, in/uitpakservice, montageservice of all-in service aan. Onze tarieven zijn klantvriendelijk en het is ook mogelijk dat u ons vanaf minimaal 3 uur inhuurt. Bij ons draait het altijd om service en kwaliteit.


Wilt u een vrijblijvende afspraak maken om meer te weten te komen over de mogelijkheden?