Af/aansluitservice van Ravels Verhuizingen

Gratis inpakmateriaal

Het is fijn als u na de verhuizing meteen weer gebruik kunt maken van uw wasmachine in uw nieuwe woning. Voor dit gemak biedt Van Ravels Verhuizingen de af- en aansluitservice aan. Elke klant die verhuist, mag van deze service gebruik maken.

Kennismakingsgesprek

In een intakegesprek bespreken wij uw wensen en inventariseren wij de hoeveelheid en grootte van uw huisraad. Ook willen we weten of u gebruik wilt maken van onze af- en aansluitservice en voor welke apparatuur dit bedoeld is. Op basis hiervan maken wij een offerte op.

Nog meer servicepakketten

Onder deze service valt standaard de af- en aansluiting van uw wasmachine, -droger en vaatwasser. Aansluiting van lampen, televisie en andere apparaten gaan in overleg en nemen wij graag in de verhuisofferte op. Ook hebben wij nog meer servicepakketten, waaronder de in/uitpakservice, montageservice, schoonmaakservice, ontruimservice en all-in service.

Senioren

Gemak dient de mens en daarom is onze af- en aansluitservice handig en vooral populair onder senioren. Geen gedoe met kabels en stoppen, maar meteen vakkundige aansluiting zodat u direct uw apparatuur in het nieuwe huis kunt gebruiken.

Wilt u meer te weten komen over verhuizen met van Ravels Verhuizingen? Vraagt u dan geheel vrijblijvend een offerte of adviesgesprek aan of laat ons u terug bellen.


Wilt u een vrijblijvende afspraak maken om meer te weten te komen over de mogelijkheden?