Bedrijven – Verhuisofferte van Ravels Verhuizingen

Bedrijfs verhuizing

Verhuizen van uw kantoor brengt kosten met zich mee. Dit is onder andere afhankelijk van de hoeveelheid kantoormeubilair, het aantal verdiepingen en of het om een interne verhuizing gaat of een verhuizing naar een geheel nieuwe locatie. Van Ravels Verhuizingen werkt met vaste tarieven, zodat u weet waar u aan toe bent.

Intake en offerte

Wij kunnen de verhuisofferte voor bedrijven alleen goed opstellen, door vooraf bij u langs te komen. In deze vrijblijvende intake vertelt u uw wensen, zodat wij u een goed beeld van de kosten van de verhuizing kunnen geven. In een verhuisofferte voor bedrijven nemen wij ook overige voorwaarden op, waaronder de inschatting van de verhuistijd en de wijze van vervoer van de inventaris. Wilt u gebruik maken van onze extra diensten? Ook dat noteren wij duidelijk in de offerte.

Servicepakketten

Wist u dat het mogelijk is om op uurbasis onze verhuizer(s) met verhuiswagen(s) in te huren? U kunt zelfs kiezen voor een all-in servicepakket, in/uitpakservice, montageservice, schoonmaakservice en af- en aansluitservice. Wilt u gebruik maken van een verhuislift? Al uw wensen nemen wij in de verhuisofferte voor bedrijven op.


Wilt u een vrijblijvende afspraak maken om meer te weten te komen over de mogelijkheden?