Gratis dozenservice van Ravels Verhuizingen

Gratis verhuizdozen

Verhuizen zonder verhuisdozen is zo goed als onmogelijk. Zodoende biedt Van Ravels Verhuizingen een gratis dozenservice aan. Wij leveren de verhuisdozen 4 tot 8 weken voordat de verhuizing plaatsvindt aan. Zo hebt u genoeg tijd om alles goed en zorgvuldig in te pakken en op volgorde aan te leveren.

Uitleg

Natuurlijk geven wij u vooraf duidelijke uitleg en tips over het gebruik van de verhuisdozen en het inpakmateriaal. De verhuisdozen zijn erg stevig en kunnen elk een gewicht tot 40 kg tillen.

Rustig uitpakken

Nadat de verhuizing heeft plaatsgevonden krijgt u ruim gelegenheid om uw spullen uit te pakken. Pas na 4 weken halen wij de verhuisdozen weer bij u op. Wilt u verhuisdozen behouden, omdat u niet alles meteen uitpakt? Dat is geen enkel probleem, want voor € 2,50 per stuk kunt u de verhuisdozen kopen.

In/uitpakservice

Wilt u liever niet zelf alle verhuisdozen in- en uitpakken? Maak dan gebruik van onze in/uitpakservice. Daar krijgt u geen spijt van!

Wilt u meer te weten komen over verhuizen met van Ravels Verhuizingen? Vraagt u dan geheel vrijblijvend een offerte of adviesgesprek aan of laat ons u terug bellen.


Wilt u een vrijblijvende afspraak maken om meer te weten te komen over de mogelijkheden?