Gratis inpakmateriaal van Ravels Verhuizingen

Gratis inpakmateriaal

Naast verhuisdozen is het verstandig om ook gebruik te maken van goed en deugdelijk inpakmateriaal voor uw verhuizing. Van Ravels Verhuizingen biedt om die reden uiteenlopend inpakmateriaal kosteloos aan.

Goed inpakmateriaal

Ruim voordat uw verhuizing plaatsvindt (4 tot 8 weken) ontvang u van ons verhuisdozen en seal- en bubbelplastic. Ook krijgt u flessenrasters voor in de verhuisdozen mee, zodat u wijn en andere vloeistoffen in flessen, veilig kunt verhuizen.

Uitleg

Wij vinden het belangrijk dat uw inboedel en overige spullen geen schade oploopt tijdens de verhuizing. Daarom krijgt u van ons tips en leggen wij vooraf goed uit hoe u het beste het inpakmateriaal kunt gebruiken. Wilt u verhuisdozen behouden, zodat u ongebruikte spullen gemakkelijk op zolder kunt bewaren? De dozen zijn bij ons te koop voor € 2,50 per stuk

In/uitpakservice

Ziet u op tegen het inpakken omdat u bijvoorbeeld op leeftijd bent of juist de zorg hebt voor een gezin met jonge kinderen? Maak dan gebruik van onze in/uitpakservice.

Wilt u meer te weten komen over verhuizen met van Ravels Verhuizingen? Vraagt u dan geheel vrijblijvend een offerte of adviesgesprek aan of laat ons u terug bellen.


Wilt u een vrijblijvende afspraak maken om meer te weten te komen over de mogelijkheden?