In/uitpakservice van Ravels Verhuizingen

Gratis inpakmateriaal

Verhuizen brengt aardig wat stress met zich mee. Dat is precies de reden waarom Van Ravels Verhuizingen een in/uitpakservice aanbiedt, zodat u de mogelijkheid hebt om lekker achterover te leunen. Eén of twee dagen voor de geplande verhuizing komen wij het voor u regelen.

Inpakteam

Deze service is geschikt voor particulieren én bedrijven. Ons gespecialiseerd inpakteam gaat goed om met uw spullen en zet alles in dozen. Grote vazen, beelden, lampen en dergelijke, pakken zij vakkundig in. Het verhuisteam neemt op de dag van de verhuizing, de zorg van de meubels op zich. Eenmaal in het nieuwe pand pakt het inpakteam alles weer uit, haalt het uit de dozen en zet de inventaris op de gewenste plek in het nieuwe pand.

Zorgeloos verhuizen

U kunt ook een gedeelte van onze in/uitpakservice afnemen. Ons inpakteam komt dan alleen inpakken. Ook zijn zij gespecialiseerd in het inpakken van glaswerk. Daarnaast hebben wij extra diensten als een montageservice, schoonmaakservice, af- en aansluitservice en ontruimservice.

Senioren

De in/uitpakservice van Van Ravels Verhuizingen is zeer geschikt voor senioren. Het geeft rust en overzicht tijdens een hectische verhuizing en ook de all-in service is voor hen ideaal.

Wilt u meer te weten komen over onze in/uitpakservice? Vraagt u dan geheel vrijblijvend een offerte of adviesgesprek aan of laat ons u terug bellen.


Wilt u een vrijblijvende afspraak maken om meer te weten te komen over de mogelijkheden?