Kantoor verhuizing van Ravels Verhuizingen

Gaat u met uw kantoor in de regio Noord-Brabant of Zuid-Holland verhuizen naar een nieuw pand of krijgt u te maken met een intern verhuisproject? Van Ravels Verhuizingen heeft een zorgvuldig, snelle en gestructureerde aanpak, waardoor de hinder voor uw bedrijf minimaal is en uw medewerkers zo snel mogelijk weer aan de slag kunnen.

Intakegesprek

Bij het verhuizen van een kantoor willen wij vooraf goed weten wat uw wensen zijn en een inventarisatie maken van de hoeveelheid kantoormeubilair. Zo kunnen wij de verhuistijd goed inschatten. Wellicht wilt u ook gebruik maken van onze in/uitpakservice, montageservice, schoonmaakservice, af- en aansluitservice of all-in service? Op basis van alle afspraken stellen wij een duidelijke verhuisofferte op.

Interne verhuizing

Bij een interne verhuizing gaat het erom dat men binnen uw kantoor zo min mogelijk last heeft van de verhuizing. Daarom zorgen wij voor een snelle afhandeling zodat uw personeel goed kan blijven functioneren.

Verhuislift

Gaat uw kantoor intern verhuizen naar een andere etage of heeft uw nieuwe bedrijfspand meerdere verdiepingen? Van Ravels Verhuizingen werkt onder andere met een verhuislift, waardoor geen etage te hoog is. Met de verhuislift maken wij het bovendien mogelijk dat veel buitenom gebeurt, waardoor medewerkers en eventuele bezoekers weinig last zullen ondervinden.

Wilt u meer te weten komen over onze kantoor verhuizingen? Vraagt u dan geheel vrijblijvend een offerte of adviesgesprek aan of laat ons u terug bellen.


Wilt u een vrijblijvende afspraak maken om meer te weten te komen over de mogelijkheden?