Last minute verhuizen van Ravels Verhuizingen

Er zijn meerdere redenen waardoor verhuizen soms last minute moet plaatsvinden. Bij Van Ravels Verhuizingen weten wij dat dit vaak gepaard gaat met minder leuke omstandigheden, waaronder scheiding, familievetes, overlijden of andere moeilijke situaties.

Snelle actie

Het is voor u prettig dat wij het last minute verhuizen goed en vakkundig voor u uitvoeren en snel actie ondernemen. Ook als u geen tijd had om alles voor te bereiden en u halsoverkop uw woning uit moet. Daarom bieden wij andere handige diensten aan zoals de in/uitpakservice, montageservice, schoonmaakservice, af- en aansluitservice en ontruimservice.

Binnen 24 uur

Het last minute verhuizen kunnen wij binnen 24 uur opstarten. Wij komen snel bij u langs en maken een inventarisatie van de hoeveelheid meubels. Op basis hiervan ontvangt u een offerte, waarna het last minute verhuizen kan starten.

All-in service

Zit u met de handen in het haar en weet u niet hoe u lampen demonteert of de wasmachine aansluit? Onze all-in service is dan de ideale oplossing. Hier leest u er alles over.

Wilt u meer te weten komen over onze last minute verhuizingen? Vraagt u dan geheel vrijblijvend een offerte of adviesgesprek aan of laat ons u terug bellen.


Wilt u een vrijblijvende afspraak maken om meer te weten te komen over de mogelijkheden?