Magazijn verhuizen van Ravels Verhuizingen

Bent u van plan om uw magazijn intern of extern naar een nieuw bedrijfspand te verhuizen binnen de Brabantse regio? Van Ravels Verhuizingen is hierin gespecialiseerd. Wij snappen dat uw bedrijfsvoering zo min mogelijk hinder mag ondervinden van het verhuizen van het magazijn.

Intakegesprek

In een intakegesprek nemen wij vooraf al uw wensen met u door, zodat wij hier tijdens de verhuizing rekening mee kunnen houden. Wilt u gebruik maken van onze all-in service, in/uitpakservice, montageservice, schoonmaakservice of af- en aansluitservice? Vertel het ons. Op basis van alle informatie stellen wij een heldere verhuisofferte op.

Veilige verhuizing

Bij het verhuizen van een magazijn gaat het vaak om flinke hoogtes. Daarom werken wij buitenom zoveel mogelijk met een verhuislift, zodat wij al uw goederen en inventaris veilig van de ene naar de andere plek kunnen verplaatsen. Om alles veilig te verhuizen demonteren en monteren wij de stellingen binnen uw magazijn en zorgen wij voor de elektrische aansluitingen op de nieuwe locatie.


Wilt u een vrijblijvende afspraak maken om meer te weten te komen over de mogelijkheden?