Montageservice van Ravels Verhuizingen

Gratis inpakmateriaal

Gaat u binnenkort verhuizen, maar hebt u twee linkerhanden? Daar hoeft u zich niet voor te schamen. Maak gewoon gebruik van de montageservice van Van Ravels Verhuizingen. Binnen deze montageservice demonteren en monteren wij één of meerdere meubelstukken en zetten wij nieuwe (Ikea)kasten voor u in elkaar. Deze service is er zowel voor particulieren als voor bedrijven. Het tarief is afhankelijk van de hoeveelheid te (de)monteren meubelstukken.

Handyman

Onze montageservice noemen wij niet voor niets ook handyman service. Wij voeren namelijk ook kleine onderhoudswerkzaamheden voor u uit, zoals het boren van bevestigingen voor planken, het dichten van boorgaten en het herstellen van kleine beschadigingen. Zelfs het verwijderen van vloerbedekking of het aansluiten van uw wasmachine en droger vallen hieronder.

Garderobeboxen

De kleding in uw linnenkast kunt u overigens zonder probleem laten hangen. Alle kleding vervoeren wij netjes in speciale garderobeboxen naar het nieuwe adres. Alleen het terughangen in de kast doet u zelf.

Wilt u meer te weten komen over onze verschillende services? Vraagt u dan geheel vrijblijvend een offerte of adviesgesprek aan of laat ons u terug bellen.


Wilt u een vrijblijvende afspraak maken om meer te weten te komen over de mogelijkheden?