Ontruimservice van Ravels Verhuizingen

Gratis inpakmateriaal

Is het belangrijk dat u uw woning of bedrijfspand schoon en netjes achterlaat voor de nieuwkomers? Of het nu uw eigen wens is om het pand schoon op te leveren of dat het vanuit een woningbouwvereniging of huurder verplicht wordt gesteld, maakt in principe niet uit.

Offerte

De ontruimservice Van Ravels Verhuizingen is er voor iedereen en elke situatie. Onze ontruimservice verloopt zorgvuldig, discreet en snel. Bij het intakegesprek betreffende uw verhuizing, horen wij graag of u ook gebruik wilt maken van onze ontruimservice en wat er vervolgens nog in het oude huis moet gebeuren. Op basis hiervan stellen wij een duidelijke offerte op.

Werkwijze

Nadat uw verhuizing heeft plaatsgevonden, starten wij de ontruimservice van uw oude woning. Dit standaard dienstenpakket bestaat uit het verwijderen van vloerbedekking, wanddecoraties, lamellen, gordijnen en lampen. Ook halen wij spijkers uit de muren en dichten we gaten. Onbruikbaar materiaal en afval voeren wij af en de trap en de rest van het pand leveren wij bezemschoon op. Een woningbouwvereniging of huurder zal niets te klagen hebben, nadat u gebruik hebt gemaakt van onze ontruimservice.


Wilt u een vrijblijvende afspraak maken om meer te weten te komen over de mogelijkheden?