Particulier verhuisofferte van Ravels Verhuizingen

Particuliere verhuizing

Gaat u binnenkort verhuizen en wilt u weten wat een verhuizing kost? U kunt vrijblijvend bij Van Ravels Verhuizingen een verhuisofferte opvragen. Wij werken met vaste tarieven en het is zelfs mogelijk om per uur verhuizer(s) met verhuiswagen(s) en eventueel een verhuislift te huren.

Offerte opstellen

In een kennismakingsgesprek bespreken wij vooraf uw wensen. Ook inventariseren wij de hoeveelheid en grootte van de meubels. Vervolgens stellen wij een offerte op. Pas als u akkoord gaat, plannen we een afspraak voor de verhuizing in.

Diensten

Wij hebben meerder dienstverleningen, zoals in/uitpakservice, montageservice, schoonmaakservice, af- en aansluitservice, en ontruimservice. Geef vooraf aan van welke dienst u gebruik wilt maken en wij nemen het graag in de offerte voor uw verhuizing op.

All-in-prijs

Wilt u weten wat een verhuizing kost waarin alle basisdiensten zijn opgenomen? Van Ravels Verhuizingen heeft hiervoor een totaalpakket met een all-in-prijs. In dat geval maken wij uw nieuwe huis woon-klaar. Dat betekent dat wij uw dozen in- en uitpakken, lampen en gordijnen ophangen en witgoed aansluiten.


Wilt u een vrijblijvende afspraak maken om meer te weten te komen over de mogelijkheden?