Particuliere verhuizingen van Ravels Verhuizingen

Diensten

De verhuisservice van Van Ravels Verhuizingen staat geheel in het teken van uw wensen. Wij weten dat een verhuizing een enorme impact kan hebben en doen er daarom alles aan om het snel, goed en vakkundig voor u uit te voeren. Wij houden ook rekening met senioren en hebben zelfs een all-in service.

Werkwijze

Onze verhuisservice biedt nog meer voor dezelfde vaste prijs. Ons verhuisteam beschermt al uw spullen en meubilair met seal- en bubbelplastic en dekens. Zo weet u zeker dat alles onbeschadigd blijft, op weg naar uw nieuwe woning.

Offertetraject

Vooraf komen wij geheel vrijblijvend bij u langs voor een nadere kennismaking. Wij bespreken uw wensen en maken een inventarisatie van de hoeveelheid meubels en overige huisraad. Op basis daarvan doen wij een prijsaanbod, zodat u weet waar u op kunt rekenen. Het is ook mogelijk dat wij een offerte opstellen op basis van een uurtarief. Vraag hier direct een verhuisofferte aan.

Extra diensten

Zoekt u een verhuisservice voor bijvoorbeeld een piano of een groot meubelstuk? Wilt u extra diensten afnemen zoals montageservice, schoonmaakservice, af- en aansluitservice of all-in service? Voor alles heeft Van Ravels Verhuizingen een oplossing tegen vaste tarieven.

Wilt u meer te weten komen over onze particuliere verhuizingen? Vraagt u dan geheel vrijblijvend een offerte of adviesgesprek aan of laat ons u terug bellen.


Wilt u een vrijblijvende afspraak maken om meer te weten te komen over de mogelijkheden?