School verhuizing van Ravels Verhuizingen

Het verhuizen van een school is vaak complex. Vanzelfsprekend is efficiƫnte en snelle uitvoering belangrijk, maar de school moet ook operationeel blijven en de leerlingen mogen er niet veel last van ondervinden.

Kennismaking

Vooraf gaan wij graag met u in gesprek en maken een globale inschatting van de grootte en hoeveelheid van de inventaris. Vervolgens laten wij u weten of wij ook een verhuislift inzetten. Op basis van uw wensen en afname van eventueel bijkomende diensten, stellen wij een duidelijke offerte op.

Extra servicepakket

Van Ravels Verhuizingen weet uit ervaring dat het verhuizen van een school het beste kan plaatsvinden buiten lestijd of in schoolvakanties. U kunt bij ons terecht voor verhuizing naar een nieuw pand en voor interne schoolverhuizingen. Kiest u voor een all-in servicepakket, dan komen wij helpen met in- en uitpakken en demonteren en monteren we meubilair en elektrische apparatuur. Daarnaast is er nog een schoonmaakservice en af- en aansluitservice mogelijk.

Praktische oplossingen

Of het nu om een interne verhuizing van de bibliotheek, gymzaal of het practicumlokaal gaat of om verhuizing van de gehele school; voor elk soort verhuizing hebben wij praktische oplossingen. Wij werken met professionele apparatuur zoals verhuisliften en rolcontainers en vanzelfsprekend gebruiken wij beschermingsmiddelen als dekens en seal- en bubbelplastic. Ook verhuisdozen zijn bij de prijs inbegrepen.


Wilt u een vrijblijvende afspraak maken om meer te weten te komen over de mogelijkheden?