Schoonmaakservice van Ravels Verhuizingen

Gratis inpakmateriaal

Bij verhuizing laat u meestal een woning achter, waarin direct nieuwe bewoners intrekken. Het is dan wel zo netjes om de oude woning schoon voor hen achter te laten. Omdat dit vaak veel extra werk betekent, biedt Van Ravels Verhuizingen een schoonmaakservice aan

Schoon achterlaten

Een ervaren schoonmaak-duo gaat als een wervelwind door uw oude woning. Onder deze schoonmaakservice vallen stofzuigen, soppen, afstoffen en het afnemen van toilet en badkamer. Een verhuizing is al druk genoeg en zodoende hoeft u zich geen zorgen te maken over het schoon achterlaten van uw oude woning.

Vast tarief

Voor onze schoonmaakservice hanteren wij een vast tarief van € 85,00 per uur, inclusief twee schoonmakers en de benodigde schoonmaakmiddelen. Houd er wel rekening mee dat u de schoonmaakservice vanaf minimaal 3 uur kunt inhuren. Alleen in dat tijdsbestek is het mogelijk uw oude woning spik en span op te leveren.

Overige diensten

Wilt u dat ook de ramen gezeemd worden of hebt u nog andere extra wensen? Wij horen dat graag vooraf, zodat we dat in de verhuisofferte kunnen meenemen. Denk bijvoorbeeld aan onze in/uitpakservice, montageservice, af- en aansluitservice, ontruimservice en all-in service.

Wilt u meer te weten komen over onze verschillende services? Vraagt u dan geheel vrijblijvend een offerte of adviesgesprek aan of laat ons u terug bellen.


Wilt u een vrijblijvende afspraak maken om meer te weten te komen over de mogelijkheden?