Senioren verhuizingen van Ravels Verhuizingen

Senioren verhuizing

Ben u op leeftijd en gaat u binnenkort verhuizen of hebt u met ouders te maken die gaan verhuizen? Van Ravels Verhuizingen is gespecialiseerd in het verhuizen van senioren. Voor ouderen heeft verhuizen wellicht nog een grotere impact dan voor jongeren. Daarom denken wij met u mee en zorgen ervoor dat de verhuizing vakkundig plaatsvindt.

Zorgeloos verhuizen

Juist senioren hebben recht op het zorgeloos verhuizen van huisraad en meubels, zodat alles weer op een vertrouwde plek komt te staan. We hebben bovendien nog extra ideale diensten voor senioren, waaronder onze in/uitpakservice, montageservice, schoonmaakservice en af- en aansluitservice.

Kennismakingsgesprek

Om u gerust te stellen, komen wij eerst bij u langs voor een nadere kennismaking. Wij willen namelijk goed uw wensen weten en maken een inventarisatie van alles wat er gaat verhuizen. Wij vertellen over alle extra mogelijkheden en stellen vervolgens een duidelijke offerte voor u op.

All-in verhuisdienst

Senioren die verhuizen maken vaak gebruik van onze all-in verhuisdienst. Naast het in/uitpakken van de dozen hangen wij dan ook lampen, schilderijen en gordijnen op, (de)monteren wij meubels en sluiten witgoed vakkundig aan. Als klap op de vuurpijl leveren wij uw oude woning netjes op.

Aanrader: in/uitpakservice: Wilt u meer te weten komen over onze senioren service? Vraagt u dan geheel vrijblijvend een offerte of advies gesprek aan of laat ons u terug bellen.


Wilt u een vrijblijvende afspraak maken om meer te weten te komen over de mogelijkheden?