Verhuislift van Ravels Verhuizingen

Verhuislift van Ravels verhuizingen

Het is bijna ondenkbaar om te verhuizen zonder verhuislift. Van Ravels Verhuizingen houdt er altijd rekening mee dat woningen en kantoorpanden meerdere verdiepingen hebben. In dat geval werken wij met twee verschillende soorten verhuisliften; één van 16 meter met een bereik tot een 4e etage en een verhuislift van 26 meter, die tot een hoogte van een 8e verdieping gaat.

Handig hulpmiddel

Een verhuislift is een erg handig hulpmiddel, wanneer u maar een enkel meubelstuk wilt verhuizen. Als u de verhuislift van ons huurt op individuele basis, zit daar een medewerker van Van Ravels Verhuizingen bij inbegrepen. Hij draagt zorg voor het goed en veilig plaatsen van de verhuislift. Uw inboedel is bovendien in de prijs meeverzekerd.

Veiligheid

Optimale service, kwaliteit en veiligheid staan bij ons hoog in het vaandel en daarom werkt ons verhuisteam altijd volgens vastgestelde regels. Dat geldt voor de verhuizing van particulieren, maar ook voor de verhuizing van bedrijven. Wilt u weten wat de huur van een verhuislift inclusief vervoer kost? Kijk hier bij de tarieven.


Wilt u een vrijblijvende afspraak maken om meer te weten te komen over de mogelijkheden?