Skip to content

Schoolverhuizing begint met intakegesprek

Om u nog beter van dienst te zijn bij de verhuizing van een school, beginnen we altijd met een intakegesprek. Zo zijn we beter op de hoogte van de inventaris en de hoeveelheid werk die gedaan moet worden. Na zo’n intakegesprek maken we een offerte voor uw schoolverhuizing. We kijken dan samen naar de verschillende mogelijkheden om uw school zo vlekkeloos mogelijk te verhuizen.

Wij bieden oplossingen voor problemen bij schoolverhuizingen

Het is niet gemakkelijk om een school te verhuizen, denk hierbij aan het verhuizen van de leslokalen, gymzalen, docentenkamers, et cetera. Bij Van Ravels Verhuizingen hebben we het juiste materiaal om de verhuizing van de school goed te laten verlopen, denk hierbij aan verhuisliften en rolcontainers. Ook hebben we zeer geschikt inpakmateriaal waarmee de spullen kunnen worden beschermd, denk hierbij aan dekens en bubbelfolie.

Onze verhuizers hebben zeer veel ervaring op het gebied van schoolverhuizingen en zullen altijd met u meedenken om de beste oplossing te vinden voor ieder probleem. Zo kunnen we u en uw school een extra goede service bieden.

Extra pakketten voor het verhuizen van uw school

Om een schoolverhuizing nog beter te kunnen laten verlopen kunt u extra pakketten afnemen. Dit zijn servicepakketten zoals een in- en uitpakservice of een montageservice. Nog handiger is het totaalpakket. Hierbij hoeft u zich nergens zorgen over te maken en doen onze verhuizers alles voor u en uw schoolverhuizing

Schoolverhuizing

Wilt u meer weten over een schoolverhuizing?

Dan kunt u altijd contact met ons opnemen voor meer informatie over het verhuizen van een school. Een vrijblijvende offerte aanvragen kan natuurlijk ook.

Wij zijn in 2022 overgenomen door de Bresser Verhuizingen BV, u wordt nu doorgelinkt naar hun website.