Skip to content

. Het demonteren of monteren vereist vaak de nodige kennis of handigheid en is dan ook een vak apart. Wij hebben die ervaring en kunnen u dus ook helpen met dergelijke werkzaamheden. Dit kan variΓ«ren van kleine tot grotere klussen, zoals het monteren en demonteren van kledingkasten, (grote) tafels of bedden. Hieronder geven wij nog een greep uit de werkzaamheden die wij voor u kunnen verzorgen.

U bent er zeker van dat het team van de montageservice uw spullen zorgvuldig en vakkundig in elkaar zet en uit elkaar haalt. Uiteraard passen wij onze werkzaamheden aan op uw persoonlijke wensen en behoeften zoals we die van te voren besproken hebben.

Wat houdt onze
handyman service in?

Montageservices die we o.a. voor u kunnen uitvoeren:

  • Het demonteren en monteren van meubelstukken;
  • Het ophangen van planken, lampen, klokken en schilderijen;
  • Het aansluiten van een wasmachine en/of wasdroger;
  • Het dichten van boorgaten en kleine beschadigingen.

Montageservice

Interesse in de montageservice?

Vraag ons naar de mogelijkheden doorΒ contact met ons op te nemen. Wij kunnen dan uw wensen doornemen en eenΒ offerte voor u opmaken. Het tarief is namelijk erg afhankelijk van de services die onze handyman zal moeten uitvoeren.

Offerte aanvragen

Wilt u een vrijblijvende afspraak maken, een vrijblijvende offerte aanvragen of wilt u meer informatie over de mogelijkheden die van Ravels verhuizingen u te bieden heeft?
Vul onderstaand formulier in en wij contacteren u z.s.m!