Skip to content

Kantoorverhuizing begint met intakegesprek

Er komt ontzettend veel kijken bij een verhuizing, dat weten wij als verhuisbedrijf als geen ander! Daarom komen we altijd eerst even bij u langs voor een kennismakingsgesprek en een eerste inventarisatie. Zo kunnen wij alles dat belangrijk is bij het verhuizen in of rondom Breda goed controleren. Hoeveel meubels zijn er? Moeten er bijzondere objecten worden verhuisd? Is een verhuislift nodig? Kunt u de hulp van onze inpakdienst gebruiken? Na deze inventarisatie maken we een offerte voor u op, zodat u volledig op de hoogte bent van de kosten. Onze verhuizers gaan daarna aan de slag met de daadwerkelijke verhuizing.

Extra services voor uw kantoorverhuizing

We maken gebruik van veel services die u tevens voor verhuizing van uw kantoor kunt gebruiken. Denk aan een in- en uitpakservicemontageserviceaf- en aansluitservice of een all-in service. Deze services zijn handig, want hierdoor hoeft het personeel zich niet bezig te houden met de kantoorverhuizing en kan het normale kantoorwerk zonder problemen worden voortgezet.

Interne verhuizing van het kantoor

Vindt er een interne verhuizing van uw kantoor plaats? Dan is het vaak vooral belangrijk dat het personeel zo snel mogelijk weer aan de slag kan en zo min mogelijk last heeft van het verhuizen van het kantoor. Wij maken hier vooraf ook duidelijk afspraken over met het bedrijf, zodat alles vlekkeloos kan verlopen.

Verhuislift voor interne verhuizingen

Wanneer uw kantoor intern gaat verhuizen van de ene verdieping naar de andere, of wanneer uw kantoor zich op een hogere verdieping bevindt, kan het natuurlijk handig zijn om een verhuislift te hebben. Wij bij Van Ravels Verhuizingen hebben we maar liefst twee soorten verhuisliften. Een waar we tot en met de vierde verdieping mee kunnen komen en een die zelfs tot en met de achtste verdieping kan komen. We zijn zeer gespecialiseerd in dit soort interne kantoorverhuizingen en weten dan ook precies hoe we de kantoorspullen veilig moeten overbrengen.

Meer weten over een kantoorverhuizing voor uw bedrijf?

Dan kunt u altijd vrijblijvend een offerte aanvragen of contact met ons opnemen voor meer informatie. Voor kantoorverhuizingen in Breda en omstreken staat Van Ravels Verhuizingen voor u klaar!

Wij zijn in 2022 overgenomen door de Bresser Verhuizingen BV, u wordt nu doorgelinkt naar hun website.