Skip to content

Mankrachten

Tevens kan er gebruik gemaakt worden van onze mankracht, denk hierbij aan een reeds aangeschafte zware kast, bank of bed die op de juiste plek in uw woning moet komen te staan. Medewerkers van Van Ravels Verhuizingen kunnen het aangeschafte product ophalen bij de winkel en bij u thuis op de juiste plek neerzetten en monteren.

Onderstaande prijzen zijn een indicatie en er kunnen geen rechten aan worden ontleend. Alle onderstaande prijzen  zijn inclusief 21% BTW.


Tarieven zijn exclusief kilometervergoeding, deze bedraagt € 1,50 per gereden kilometer.

Tarievenlijst huren van een verhuislift

Het kan voorkomen dat u de verhuislift niet een heel uur nodig heeft maar alleen nodig heeft voor (bijvoorbeeld) drie objecten. Daarom kost het huren van een verhuislift tot drie objecten €100,- en voor elk extra object komt er €25,- bij. U heeft tijdens het huren van een verhuislift de beschikking over één van onze medewerkers die uitsluitend de verhuislift bedient. Wilt u graag extra handen? Dit kan vanaf €37,50 per uur, per medewerker.

Binnen Breda berekenen wij geen kilometertoeslag. Voor klussen buiten Breda rekenen wij € 1,50 per kilometer enkele reis. 

Verhuizing met zorg

Wilt u een vrijblijvende afspraak maken om meer te weten te komen over de mogelijkheden?

Wij zijn in 2022 overgenomen door de Bresser Verhuizingen BV, u wordt nu doorgelinkt naar hun website.