Skip to content

Uw woning laten ontruimen

Wanneer u uw woning wilt laten ontruimen kan dat volgens bepaalde wensen. Als u een  woning volledig wilt ontruimen, dan kunnen wij alles onder handen nemen. Dit betekent dat wij gordijnen, vloerbedekking, oude kasten of tapijten kunnen verwijderen. Het kan ook zijn dat u een gedeelte van uw huis wilt laten ontruimen, omdat u dit zo heeft afgesproken met een derde partij. Wij gaan zeer secuur te werk en stemmen onze werkzaamheden af op uw wensen.

Wij overleggen ook met u wat er met de inboedel moet gebeuren. Zo kunnen wij uw woning ontruimen en overbodige inboedel afvoeren. Wij beschikken over een eigen stortcontainer waarin we de spullen kwijt kunnen. Mocht de huisontruiming dusdanig groot zijn, kunnen wij ook een container ter plekke regelen. Wij beschikken over de juiste apparatuur en mensen om uw huis snel en vakkundig te ontruimen.

Alles onder één dak: senioren ontruiming

Naast gewone woningontruimingen, zijn wij ook gespecialiseerd in senioren ontruimingen. Zit u in een situatie waarin u een huisontruiming moet organiseren? Dat kan omdat u misschien kleiner wilt gaan wonen. Een woningontruiming kan veel energie kosten, energie die u liever ergens anders aan besteedt. Er moeten waardevolle spullen worden gesorteerd. Wij begrijpen dat als geen ander en helpen u daar graag bij.

Woningontruiming

Contact

Neem voor meer informatie contact met ons op of vraag vrijblijvend direct een offerte aan.

Wij zijn in 2022 overgenomen door de Bresser Verhuizingen BV, u wordt nu doorgelinkt naar hun website.