Skip to content

Afgelopen jaren hebben wij al vele verhuizingen uit mogen voeren. Steeds meer klanten laten op onafhankelijk websites als Google en Sirelo weten hoe zij onze diensten hebben ervaren.  Hieronder leest u ervaringen van klanten die u voorgingen, zowel voor particuliere als bedrijfsverhuizingen.

van Ravels Verhuizingen Iconvan Ravels Verhuizingen

Kleine Krogt 29, Breda

4,6 144 reviews

 • Avatar Marian Van Oers-Roubos ★★★★★ 7 maanden geleden
  Ravels heeft bij ons de gehele inboedel opgehaald, om deze voor enkele maanden bij hen op te slaan.
  Het ophalen ging geweldig, zij hebben alles in 4 uur tijds in de verhuiswagen geladen. Het personeel was goed op elkaar ingespeeld en zeer
  … More vakkundig. Zij hebben ons vertrouwen in hen niet beschaamd en wij rekenen er op dat over enkele maanden de verhuizing naar ons nieuwe appartement ook prima zal verlopen.
 • Avatar Rowena Vleut ★★★★★ 8 maanden geleden
  Dit is nu de derde keer dat ik met hulp van Van Ravels ben verhuisd en dit keer vanuit het centrum van Antwerpen naar buiten het centrum. Ik was dan ook heel blij dat ze bereid waren om me in Antwerpen te komen helpen met de verhuizing. … More Het is erg goed verlopen en ben tevreden over hun werk. Ik zou ze zeker nog een vierde keer inhuren 😉
 • Avatar Sander Goossens | VROEGH Design ★★★★★ 9 maanden geleden
  Een uitstekende partij die voor ons driemaal transport heeft verzorgd van kwetsbare goederen. Duidelijk en vriendelijk contact vooraf en een professionele chauffeur die wist hoe hij met de spullen om moest gaan.
 • Avatar Martijn T ☆☆☆☆ 3 maanden geleden
  Offerte gemaakt en betaald voor 2x een verhuislift maar met uitladen vonden de heren het opzetten v/d lift te lang duren en is het binnenshuis gedaan met resultaat van een paar deuken en krassen op de muur. In eerste instantie leek alles … More verder prima tot het uitpakken begon.. aantal dozen stonden op de verkeerde verdieping ondanks duidelijke benaming en bij het uitpakken van de tv bleek deze een beste barst in het scherm te hebben omdat ie waarschijnlijk naast een fiets heeft gestaan in de bus.
  Dit is waar de echte ellende begon! De ingestuurde claim werd niet op gereageerd totdat ik zelf ging bellen waar telkens de persoon van het afhandelen niet beschikbaar was of zogenaamd bezig was de bedrijfs bbq te verzorgen.
  Uit eindelijke antwoord was door de gehanteerde 50euro afschrijving p/jaar het minimum bedrag van 250 niet gehaald werd en kreeg ik niks van ze. 4x voor gebelt met de vraag dit op de mail te zetten voor me en nog werd het niet gedaan.
  Echt te bizar als je bedenkt onze eigen inboedel uiteindelijk 100% van de dagwaarde vergoed heeft..
 • Avatar Gehra Groenestijn Van ★★★★★ 5 maanden geleden
  Afgelopen maandag verhuisd door van Ravels Verhuizingen. Drie vriendelijke en zeer behulpzame mannen hebben alle spullen zorgvuldig naar de nieuwe woning gebracht. Alle kasten en bedden die uit elkaar waren gehaald werden in het nieuwe … More huis op de juiste plek weer in elkaar gezet. Ik kan van Ravels Verhuizingen van harte aanbevelen!
 • Avatar Will Simons ★★★★★ een jaar geleden
  Fijn bedrijf om mee samen te werken.
 • Avatar Wim Slotboom ★★★★★ 5 maanden geleden
  Verhuizing door 4 personen op een zeer vakkundige wijze uitgevoerd. Alles stond aan het eind van de dag keurig op zijn plek. .niets dan lof voor de zeer vriendelijke verhuizers. Een aanrader!
 • Avatar araj6911 ps ★★★★★ 6 maanden geleden
  Alles top geregeld met zeer vriendelijk en professioneel personeel!! Heel fijn vonden wij ook dat er eerst iemand langs kwam op te kijken wat er precies verhuisd moest worden en zo de prijsopgave te berekenen. Ga je verhuizen dan heb je … More aan hun een klasse bedrijf!
 • Avatar Frank Hagendoorn ★★★★ 6 maanden geleden
  Onze verhuizing moest in 2 delen en spullen naar verschillende locaties. Er is goed nagedacht, zijn snel komen kijken, vlotte offerte, nette afhandeling en alles volgens afspraken uitgevoerd. Goede prijs. Gewoon Top.
 • Avatar Astrid Van Der Heijden ★★★★★ 6 maanden geleden
  Zeer kundige en vriendelijke verhuizers. Duidelijke uitleg. Gehele verhuizing prima geregeld en uitgevoerd onder leiding van Stefano.
 • Avatar Timo Maas ★★★★★ 6 maanden geleden
  Top bedrijf met fijne medewerkers.
  Duidelijke communicatie en alle afspraken werden nagekomen!
 • Avatar Jan Struik ☆☆☆☆ 4 maanden geleden
  Alles ingepland en niet op komen dagen nog geen belletje vooraf niks zeer slecht heel jammer
 • Avatar René Baremans ★★★★★ 7 maanden geleden
  De onderhandelingen ( vóór opdracht ) verliepen snel en ook zeer correct. De daarna ontvangen prijsopgave ( offerte ) was overduidelijk .
  Het uitvoeren van de opdracht is soepel en m.i. ook zeer deskundig verlopen. Optimale medewerking
  … More van de medewerker, die de klus kwam klaren. Zonder meer aanbevelenswaardig !
 • Avatar Yvonne Molenaar ★★★★ 7 maanden geleden
  Op 1 april verhuisd van Tilburg naar Nijmegen. Met 3 jonge mannen die prima op tijd verschenen. Jongens zwaren prettig in de omgang. Goed overleg over hoe ze het gingen aanpakken. Er werd snel en voorzichtig gewerkt. Het proces verliep … More vlot, zowel in Tilburg als in Nijmegen. Het as een goede ervaring met Van Ravels Verhuizingen.
 • Avatar tamara van de coevering ★★★★★ 7 maanden geleden
  na verschillende verhuisbedrijven over de vloer te hebben gehad gekozen voor ravels, omdat we hier het fijnste gevoel bij hadden. dag van de verhuizing verliep alles vlot de mannen weten wat ze doen en doen hun werk met veel plezier dat … More kon je zien. top werk geleverd
 • Avatar Verkoper Drie ★★☆☆☆ 8 maanden geleden
  De verhuizing ging redelijk tot we aan het einde van de dag alles uit moesten laden.. Toen werd alles afgeraffeld.. Alles is door elkaar neergezet dus we moesten zelf alles nog uitzoeken en naar de juiste plek brengen en ons tafelblad is … More gescheurd tijdens de verhuizing.. Melding van gemaakt maar daar geven ze geen gehoor aan en het valt niet onder hun verzekering zeggen ze dan..
 • Avatar Familie Snoeren ★★★★★ 8 maanden geleden
  Top firma voor de verhuizing. Alles soepel verlopen volgens afspraak. Prima ontzorgd. Snelle en goede service.
 • Avatar Wendy Wiericx ☆☆☆☆ een jaar geleden
  Als je belt voor een afspraak zijn ze er heel snel bij maar over de afhandeling van een schade worden de mails niet beantwoord en wordt je gewoon doodgezwegen.
  De dozen 50 stuks zouden ze na 2 weken ophalen maar deze staan 4 maanden later
  … More nog steeds bij mij binnen.
  Door de verhuizers is er een kras van een paar meter ontstaan op m’n nieuwe pvc vloer en heb dit gemeld maar wordt tot op de dag van vandaag na meerdere mails niet op gereageerd.
  Ik moest duidelijk op de dozen schrijven waar deze geplaatst moesten worden maar ook daar werd niet naar gekeken en werden in 1 kamer gepropt.
  Ik heb een pc kast en ja deze is zwaar, de kast zou op de bovenverdieping moeten staan maar dat zou volgens de verhuizers niet gaan. Nu was dat t laatste meubelstuk en het was aardig warm die dag en de jongens hadden inmiddels al een halve krat bier op dus mijn mening is dat ze hier geen zin meer in hadden.
  Ook betaal je voor handelingen die niet uit zijn gevoerd.
  Ik ben zwaar teleurgesteld in dit bedrijf en zal dit ook aan iedereen mededelen die het wil horen.
  Waarschijnlijk krijg ik nu na deze review wel ineens reactie.
 • Avatar Stef van der Made ★★★★★ 7 maanden geleden
  Super nette verhuzing op korte termijn. Zeer nette heren die precies wisten hoe onze kasten te vezhuizen, waar dit ons hoofdbrekers bezorgde voor de verhuizing.
 • Avatar Patrick van Mill ★★★★ 8 maanden geleden
  Afspraak met van Ravels voor een datum voor mijn verhuizing was snel gemaakt. Zeer correcte communicatie maar ook de verhuizers waren top! Zeker aan te bevelen.

Wij zijn in 2022 overgenomen door de Bresser Verhuizingen BV, u wordt nu doorgelinkt naar hun website.