Skip to content

Het ontstaan van Van Ravels Verhuizingen

Als echt familiebedrijf is Van Ravels Verhuizingen in 2004 gestart als verhuisbedrijf in Breda onder leiding van Frits van Ravels. Vanaf begin 2017 heeft senior het stokje doorgegeven aan zijn zoon Boy van Ravels die nu de dagelijkse leiding heeft over het verhuisbedrijf. Wij streven altijd naar een goede samenwerking met de klant en vinden dat iedereen recht heeft op een zorgeloze verhuizing. Sinds de oprichting verhuizen wij particulieren én bedrijven. Bovendien verzorgen wij het transport voor Beddenverhuur Nederland.

Klantgericht tijdens verhuizingen

Ons verhuisbedrijf werkt altijd volgens een vast concept, waarin de wensen van de klant voorop staan. In een eerste gesprek maken wij kennis met de klant en horen wij wat er gaat verhuizen en naar welke locatie in ons werkgebied wij het heen gaan brengen. Dat kan Noord-Brabant, Zuid-Holland of in de rest van Nederland zijn. Zo verhuizen we in steden als in Tilburg, Breda en Rotterdam. Zie ons werkgebied voor meer informatie. Na het gesprek maken we een offerte voor u en zorgen we dat u precies weet waar u aan toe bent voor uw verhuizing. Precies zoals u kunt verwachten van een professioneel verhuisbedrijf.

Extra dienstverlening tijdens uw verhuizing

Heeft u meer nodig dan alleen een verhuizing? Wij hebben ons als verhuisbedrijf ook gespecialiseerd in extra dienstverleningen. Denk aan in/uitpakservicemontageservice of totaal pakket.

Wij zijn in 2022 overgenomen door de Bresser Verhuizingen BV, u wordt nu doorgelinkt naar hun website.