Skip to content

Mogelijkheden voor particuliere verhuizing

Om uw particuliere verhuizing zo soepel mogelijk te laten verlopen, bieden wij verschillende diensten aan. Onze verhuizers werken altijd met bubbelfolie, seals en dekens om uw inboedel zo veilig mogelijk van de ene naar de andere locatie te verhuizen. Wellicht heeft u nog andere wensen voor uw verhuizing, zoals verhuisdozen. Misschien wilt u iets groots zoals een piano verhuizen. Niet alleen verhuizen wij uw inboedel, ook bieden wij een montageservice aan voor particulieren.

Last minute particuliere verhuizingen

Het kan voorkomen dat een particuliere verhuizing niet op de planning staat, maar last minute moet gebeuren. Dit kan bijvoorbeeld gebeuren tijdens een overlijden, een scheiding of een andere vervelende situatie. Wij begrijpen dat u dat niet nog meer rompslomp met zich mee wilt brengen en dat het voor u voornamelijk belangrijk is om zo snel mogelijk geholpen te worden. Wij bieden verschillende mogelijkheden aan om u hiermee te helpen:

  • Wij bieden een in- en uitpakservice aan waarbij uw spullen snel en zorgvuldig in- en uitgepakt worden

  • Wij bieden een montage- en/of schoonmaakservice aan

  • Bij ons is het mogelijk om binnen 24 uur te verhuizen

Meer informatie aanvragen

Heeft u interesse in meer informatie over onze diensten? Wij kunnen bij u langskomen voor een kennismakingsgesprek om te bespreken wat u graag wilt en nodig heeft voor uw particuliere verhuizing in of rondom Breda. Neem vrijblijvend contact met ons op of vraag een offerte aan om te zien wat wij als verhuisbedrijf voor u kunnen betekenen.

Na een overlijden, een scheiding of een andere nare gebeurtenis kan het voorkomen dat uw woning of kantoorpand snel leeggehaald moet worden. Ook bij een verhuizing met spoed kunt u bij verhuisbedrijf Van Ravels in Breda terecht. Door de jarenlange ervaring van onze verhuizers is het mogelijk om al binnen 24 uur te verhuizen. Na een akkoord op de offerte kunnen we namelijk direct beginnen. We raden aan om bij een verhuizing met spoed eerst contact met ons op te nemen.

Wij zijn in 2022 overgenomen door de Bresser Verhuizingen BV, u wordt nu doorgelinkt naar hun website.