Skip to content

Vooral in appartementencomplexen zonder lift en in huizen met een smal trappenhuis kan verhuizen problematisch zijn. Voor deze situaties is een verhuislift de ideale oplossing. Met een verhuislift maakt u het uzelf makkelijk. Zo bespaart u uzelf een hoop tijd en een hoop benauwde momenten op de trap. Heeft u dus een lastige verhuizing op de planning staan in Ulvenhout en wilt u daar een verhuislift voor huren? Vraag dan snel een vrijblijvende offerte bij ons aan!

Naast het verhuren van een verhuislift kunnen wij u ook overige diensten aanbieden. Denkt u hierbij aan een inpak- of uitpakdienst, tijdelijke opslag, een montageservice, een af- en aansluitservice en ook bieden wij een afvoerservice aan.

Verhuis veilig en snel met een verhuislift

Voor snel en schadevrij verhuizen bent u bij ons aan het juiste adres. Huurt u namelijk bij ons een verhuislift in Ulvenhout dan sturen wij altijd een van onze professionele verhuizers mee met de lift. Zo weet u zeker dat de verhuizing op een veilige manier gebeurt. Bovendien werken onze verhuizers altijd met bubbelfolie, seals en dekens om uw inboedel zo veilig mogelijk van de ene naar de andere locatie te verhuizen. Voorkom dus schade aan uw inboedel en huur een professionele verhuislift bij Van Ravels Verhuizingen in Ulvenhout.

Wilt u een verhuislift huren in Ulvenhout? Vul dan direct het formulier om een offerte aan te vragen. Wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen om de mogelijkheden te bespreken. Heeft u naast het huren van een verhuislift nog meer hulp nodig bij uw verhuizing in Ulvenhout? Bekijk dan op onze website welke diensten we nog meer aanbieden en neem contact met ons op. Spreekt u liever iemand via de telefoon? Dan kunt u ons bellen op 076 – 26 000 32.

Offerte aanvragen

Wilt u een vrijblijvende afspraak maken, een vrijblijvende offerte aanvragen of wilt u meer informatie over de mogelijkheden die van Ravels verhuizingen u te bieden heeft?
Vul onderstaand formulier in en wij contacteren u z.s.m!

Wij zijn in 2022 overgenomen door de Bresser Verhuizingen BV, u wordt nu doorgelinkt naar hun website.