Skip to content

Verhuizen vanuit Raamsdonksveer?

Gaat u verhuizen vanuit Raamsdonksveer? Als verhuisbedrijf weten we als geen ander dat er ontzettend veel komt kijken bij een verhuizing. Gelukkig zijn wij daar om u te helpen met het verhuizen van uw meubels en overige spullen. Wanneer u ons wilt inhuren voor hulp dan komen wij van te voren altijd eerst langs voor een kennismakingsgesprek en een inventarisatie.

Hierbij hebben we het over de spullen die u mee wilt verhuizen en over
misschien wel bijzondere objecten die ook meegaan. Na de inventarisatie maken we een vrijblijvende offerte voor u op, zodat u later niet voor vervelende verrassingen komt te staan.

Overige diensten

Nog meer onderdelen van uw verhuizing uit handen geven? Kies dan voor gemak en maak uw verhuizing compleet met onze inpak- en uitpakservice. Onze ervaren medewerkers pakken voor u dan alle verhuisdozen in en desgewenst op uw nieuwe adres ook weer uit.

Daarnaast hebben wij ook eigen verhuisliften waarmee de verhuizing nog sneller en gemakkelijker zal verlopen!

Zoals u ziet kunnen wij voor u de gehele verhuizing in Raamsdonksveer van A tot Z regelen!

Wilt u graag dat wij uw verhuizing in Raamsdonksveer voor u regelen? Wij kunnen alles voor u regelen omtrent inpakken, verhuizen en uitpakken. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden en wilt u graag een vrijblijvende offerte aanvragen?

U kunt dit gemakkelijk doen op onze website. Wanneer u nog vragen heeft of meer informatie wilt dan kunt u ons bereiken op telefoonnummer 076-2600032 of info@vanravelsverhuizingen.nl.

Verhuizing Raamsdonksveer met spoed

Moet u na een overlijden, scheiding of andere gebeurtenis snel uit uw woning of kantoorpand? Dan zijn wij er voor u om te helpen. Van Ravels verhuizingen zorgt ervoor dat u met spoed kunt verhuizen.

Wij kunnen u helpen met het leeghalen van de woning of het kantoorpand en verhuizen vervolgens alle spullen. Door de jarenlange ervaring van onze verhuizers is het mogelijk om al binnen 24 uur te verhuizen.

Na een akkoord op de offerte kunnen we namelijk direct beginnen. We raden aan om bij een verhuizing met spoed direct contact met ons op te nemen, zodat wij het proces snel in gang kunnen zetten.

Offerte aanvragen

Wilt u een vrijblijvende afspraak maken, een vrijblijvende offerte aanvragen of wilt u meer informatie over de mogelijkheden die van Ravels verhuizingen u te bieden heeft?
Vul onderstaand formulier in en wij contacteren u z.s.m!

Wij zijn in 2022 overgenomen door de Bresser Verhuizingen BV, u wordt nu doorgelinkt naar hun website.